top of page

Castigatorul concursului "O carte pe luna" in Iulie este..


O carte pe luna - Felicitari Cristina!

Ca de obicei, calde salutări si mulțumiri din suflet tuturor celor care v-ați înscris pe blogul nostru și ne urmăriți cu fidelitate! Îi urăm de asemenea cele mai sincere felicitări și FELICIEI STOICA, câștigătoarea promoției noastre "O Carte Pe Lună" din luna Iulie!


Cartea pe care aceasta a câştigat-o se numește Networking Thoughtfully - The 30 Minute Read That Could Change Your Life. Această carte este un scurt ghid pentru persoanele care au nevoie să-şi construiască relații, dar nu știu de unde să înceapă. Deși această carte a fost scrisă pentru mediul de afaceri, Networking Thoughtfully poate fi de asemenea folosită și pentru dezvoltarea personală. Ea oferă si spațiu cititorului să își scrie propriile gânduri sau răspunsuri la diversele sarcini sugerate de autor. Este o carte care poate fi citită pe bucăți sau în ansamblu (în doar o jumătate de oră). Rețetele de comunicare ale autorului vor atrage atenția cititorilor de toate vârstele, în special cei care nu au mai facut networking sau doresc să-și îmbunătățească abilitățile.


O carte pe luna - Florin

 

Înscrie-te pe blogul nostru, află cele mai interesante aspecte ale drumului către o carieră de succes și următorul câștigător poți fi chiar tu!

bottom of page