top of page

Test Psihologic - Care Sunt Punctele Tale Slabe?



Testul de Puncte Forte și Puncte Slabe făcut de Richard Step este un test creat pentru a te ajuta să-ți dai seama mai ușor de capacitățile tale și de cât de mult loc există pentru a te îmbunătăți. Acronimul sau este RSWAT în caz că vrei să-l cauți pe internet într-o variantă mai elaborată.


Întrebările testului sunt foarte simple, însă nu lipsite de complexitate la nivel cognitiv. Deși este un test scurt, te va solicita puțin din punct de vedere intelectual.


Dacă vorbim despre scopul din spatele testului, putem spune că acesta este de a te ajută să îți găsești nu doar puncte slabe și pe cele forte ci și anumite indicii despre motivația ta interioară. Aceasta este una dintre cele mai dificile de identificat de către testele de personalitate în general. Motivația interioară de obicei se descoperă prin încercări repetate asupra anumitor sarcini și măsurarea atât a reacțiilor cât și a timpului petrecut asupra acestora.


Cu toate acestea, spectrul nevoilor pentru care se potrivește testul este mai larg și acoperă în general necesități legate de nevoie de direcție în : carieră, viață personală, dezvoltarea personală și calea aleasă pentru aceasta sau pur și simplu din curiozitate.


Detaliile testului:

  • Este un set de întrebări ce durează undeva în jur de 10 minute pentru rezolvare

  • Vei primi primele 3 Puncte Forte și Punctul cel mai Slab la sfârșit

  • Poți da testul de mai multe ori, gratis

Ești pregătit?


Postări conexe

Afișează-le pe toate
bottom of page